Per què ho faig?

En tot el que faig, crec en el canvi de l’estat de les coses en un determinat moment, crec en el canvi de la situació actual i crec en una societat de futur més educada financerament, més informada, més ajudada, sigui mitjançant l’autoaprenentatge o bé amb l’acompanyament professional independent per ajudar a prendre millors decisions d’inversió de la societat, tant en l’àmbit particular i familiar com en l’àmbit empresarial o institucional.

Com ho faig?

Amb una proposta de valor diferenciat i de valor afegit amb acords de col·laboració amb societats i persones amb experiència, formació i que conjuntament formem un gran equip de professionals per entregar el millor servei al client.
Envoltat de grans companys de viatge per fer-te el millor acompanyament professional en les teves decisions financeres.

Què faig?

Assessorament professional especialitzat independent amb experiència contrastada i formació acadèmica actualitzada per donar servei i solucionar necessitats financeres a la societat i a les empreses en l’àmbit de decisió de qualsevol decisió financera o que té a veure amb els diners i/o amb les inversions.

Loading...
Enric Vila · Assessor Financer. Agent autoritzat per la Comissió Nacional del Mercat de Valors. Servei d'assessorament integral de patrimoni financer, assessorament financer per empreses i assessorament hipotecari.

La transparència no és una opció, és una obligació

Pots contactar a través del següent formulari:

    He llegit i accepto la Política de Privacitat i dono el meu consentiment per rebre comunicacions comercials d'Enric Vila Assessor Financer per correu electrònic i altres mitjans, tal com estableix la Llei LSSI/CE34/2002. Pots deixar de rebre aquestes comunicacions escrivint-me a evila@enricvila.com